tirsdag den 18. januar 2011

Okay altså! Men det er jo menneskeligt at fejle!

Hej igen..
Så er jeg tilbage, idag også med en ny blog. Ja jeg glemte sådan ligesom lidt kode og alt muligt til den anden blog, så jeg blev nød til at lave en ny. UPS! men bare rolig denne her gang har jeg skrevet alt det nødvendige ned!

Nok om det.. Idag sad, et par dejlige piger fra min klasse, og læste min blog og så opdagede de en del stave fejl.. UPS IGEN!! (de er blevet rettede på denne her blog)

Så kan jeg da også lige fortælle lidt om min dag.. jeg har været utrolig træt HELE dagen, så den hedder tidlig i seng, men alligevel skulle min søvnmangel ikke stoppe mig fra at komme til dans. Så det var jeg. Det var godt, som det plejer.

Det var vist lige det store hele.. Men kender I det hvor man føler at man bare har en hel masse tanker, men ikke ved hvordan de skal skrive ned? det er sådan som om at jeg føler at jeg skal nå en hel masse uden at have tiden til det. Det er så træls(et godt jysk ord der bare dækker så meget) og det hjælper bestemt ikke når jeg er træt og det kun er tirsdag.

Dagens motto: Keep going!

- Kristine

5 kommentarer:

 1. Dejlig blog du har fået dig! På min fødselsdag endda, niiice! ;D Nå, jeg har haft en dag præcis som din! puuh. Træthed og let-deprimeret. Så jeg klamrer mig til samme motto som dig! Hvad for noget dans går du til?? :D

  Kram, Marlène <3 :)

  SvarSlet
 2. I LOVE YOU! :D og jeg kan godt lide at du godt kan lide min blog.
  TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!!!!!!! <3
  great.. sådan nogle dage/uger skal man bare have overstået!
  jeg går til klassisk ballet.

  - kram kristine. ;) <3

  SvarSlet
 3. Haha. :D Din første kommentar?? Hehe, mange tak! ;D Jaaa, det kan sgu være hårdt sommetider... Men så skal man jo bare huske på, at det nok skal lysne op igen, før eller siden. :)
  SHIT hvor fedt, at du går til klassisk ballet!!!! OMG, det er overdrevet cool! :D Det gad jeg godt! Eller bare gå til moderne dans igen, det elsker jeg virkelig! :)

  MØS, Marlène <3

  SvarSlet
 4. JEPS!! :-D lige præcis! men vi skal nok overleve! Ikke?
  TAK! Er også selv ret vild med det... Det er bare skønt! <3

  Kram!

  SvarSlet
 5. FEDT! :D Ja mon ikke? :) Jeg prøver i hvert fald at finde noget at glæde mig ved, de små ting gælder jo også.
  Dejligt, jeg kunne rigtig godt tænke mig at se dig danse :D Og synge! Det er vist også noget du har lovet mig, som jeg stadig venter på. ;)

  Krammer <3

  SvarSlet