torsdag den 3. februar 2011

COPENHAGEN FASHION WEEK!

Så er Copenhagen Fashion week igang!

'Kopenhagen Fur'
I går blev der blandt andet gået show for 'Kopenhagen Fur' og et kæmpe show på hovedebandegården kaldet 'Vision'.
Ved 'Kopenhagen Fur' var der blevet valgt flere forskellige designer og det samme var der i showet på hovedebanegården.
   Jeg ved ikke helt om jeg er så vild med at modeverdenen reklamere for pels, men på den anden side synes jeg næsten også det er iorden, hvis de designer, der bruger pels, ved at pelsen kommer fra ordentlige steder.
   Showet 'Vision' på hovedebanegården  var kæmpe, der var utrolig mange mennesker, og en masse vagter der kæmpede med at holde fotograferne og andre folk væk fra catwalken og omklædningsteltet.
    Meget af den tøj der blev vist frem var en hel del andreledes - især fra 'Kopenhagen Fur' var meget af det utrolig andreledes - der var fx. en kjole/dragt der mindede lidt om en edderkop, mens andet var ganske udmærket.


I dag blev der så blandt andet gået show for 'Benedikte Utzon'.
Showet fra 'Benedikte Utzon' var langt mere klassisk og der var en del elegante kjoler imellem. Jeg kunne bl.a. godt lide en lys armigrøn kjole med lidt flæser. Modellerne have alle meget mørke læber, men det passede egentlig meget godt inde, selvom der nok ikke er mange der ville gå med det til hverdag.Billeder fra 'Benedikte Utzon' Show.


Nu bliver det spændende at se hvad modeugen ellers bringer. Jeg vil i hvert fald skriver lidt om det her på min blog, og nok også ligge nogle billeder ved.

Hvis I er interesseret i at se flere billeder fra de forskellige designer og modeshow's, så kan I gå ind på Copenhagen Fashion Week's hjemmeside : http://www.copenhagenfashionweek.com/


Fortsat god modeuge til alle modellerne, designerne, fotograferne, make-up artisterne mm. og selvfølgelig også alle de modeinteresseret  der tager ind til alle de forskellige show's!


- Kristine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar