torsdag den 26. maj 2011

Ciao Roma!

Jamen dog... Igen er det længe siden jeg har blogget... Dette indlæg bliver om min fantastiske tur til Rom.
Hvor skal jeg dog starte... Jo altså, alle ved jo at Rom ligger i Italien. Der er ingen tvivl om at hvis man vil opleve noget italiensk, så skal man tage til Rom. Det hele er så utrolig italiensk, hvilket jo bare er fantastisk charmerende!

Der var ingen problemer i lufthavnen, så både turen der ned og hjem gik som smurt.  Den dag vi rejse og ankom, sjovt nok, var torsdag. Her besluttede vi os for at vi egentlig helst ville gå rundt og se byen og se hvad der lige lå i nærheden, så det begyndte vi på, vel og mærket efter vi havde set hotellet og alt det der. Da vi)min mormor og jeg) havde gået i omkring 15 min, kom vi til et sted hvor der holdt en masse turristbusser, så sådan en besluttede vi os for at tage med. Og det kan jeg klart anbefale! Man får virkelig et stor overblik af byen, og med de fleste af disse busser kan man købe to-dags billet, hvilket jo bare er et plus, hvis man skulle have lyst til at tage rundt og hoppe af dagen efter! Om aften spiste vi på en restaurant, der lå lige ved vores hotel, det var rigtig god mad og rigtig god service. Det var grunden til vi spiste der en gang mere!

Hvis jeg skal gå i detaljer med de andre dage, bliver jeg jo aldrig færdig, men jeg kan fortælle om det sådan i det store hele. Vi fik set en masse, Peters Kirken, Den Spanske Trappe, Coloseum, Piazza Navona, Trevi Fontænen, Castel sant Angelo, Arco Di Costantino og meget mere.
Samme dag som vi var ved Den Spanske Trappe var vi på en lækker shoppingtur, det skal do lige siges at vi ikke gik ind i alle de MEGET dyre butikker, så som Gucci og alt det der. Jeg fik høstede mig en super lækker taske og det gjorde min mormor også.
Maden - hold da helt ferie, deres mad er fantastisk, i hvert fald deres pasta og pizza! Hamburgere er de dog ikke specialister i.. Jeg skulle have en burger til frokost og fik serveret en burgerbøf, et salatblad og nogle pomfritter... Hmm, ikke lige hvad jeg vil kalde en burger. Det gjorde dog ikke så meget da jeg så fik en lækker gang italiensk gelato til dessert.
Lige en ting jeg er nød til at fortælle er at ømme fødder altså høre sig til, så det er bare med at have et godt sæt fodtøj, samt et kort over byen, og en der kan læse det, for ellers kan det hurtigt gå galt.

Alt i alt, var det en rigtig fantastisk tur, og jeg kan ikke andet end anbefale det til alle! Jeg ligger nogle billeder ved, så i kan se hvordan der så ud.

- Kristine
















    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar